Privatleasing er på vej til at blive et hit!

Privatleasing

Igen og igen går det fremad for privatleasing, leasing af biler har længe været et hit for erhvervslivet. Men med de seneste tal og branchens nye tendenser tyder det på at privatleasing også er ved at blive det helt store hit. De privat husholdninger har været længere om at tage billeasing til sig, sammenlignet med erhvervene. Det kan der være mange årsager til, men et faktum er det at privatleasing igen og igen har udvist særdeles positive tendenser.

Således viser de seneste aktuelle salgstal fra november 2015 at hver femte nye bil, i dag er privatleaset. Det er en pæn fremgang fra de tidligere måneder og også en klar fremgang fra november 2014. Årsagen til at de private nu begynder at tage leasing til sig. Kan skyldes den store konkurrence leasingvirksomhederne oplever.

Vælg en fleksibel leasingvirksomhed

En af de leasingvirksomheder der har markeret sig, med en række markante privatleasing tilbud er BICA Leasing. Der gennem den seneste tid har fået megen omtale med en række attraktive priser på privatleasing. Noget af det tillokkende ved privatleasing, er muligheden for at tilbyde komplette bilpakker. Hvor kunden oplever en ganske god pris på en komplet leasingløsning, hvor alt er inkluderet i leasingaftalen. Det er således i dag muligt at kende de totale omkostninger ved at køre i bilen i en nærmere aftalt årrække. Oftest er det en aftale på 3 år der er udgangspunket for en privatleasing aftale. Men med de meget fleksible leasingaftaler der findes på markedet i dag er det hellere ikke unaturligt at opleve leasingkontrakter på 12 måneder. Eller kortere eller ganske lange kontrakter, hvis det af specielle årsager ønskes.

En lang række af fordelene ved privatleasing, er at drage fordel af de helt specielle priser leasingselskaberne opnår ved forsikring af køretøjerne. Men det er absolut også en stor fordel for leasingkunderne at leasingvirksomhederne indkøber bilerne med de såkaldte flåderabatter.Det gør at leasingvirksomhederne kan tilbyde privatleasing af biler til priser, der er helt unikke. Når alle omkostningerne er indregnet er det ganske svært at være kørende på en tilsvarende billig måde, hvis bilen indkøbes på traditionel vis.

Mange fordele med leasing

Med leasing af bilen får forbrugeren alle fordelene ved leasingselskaberne storkunde aftaler. Med både forsikringsselskaberne, værkstederne og ikke mindst ved indkøb af bilerne. Du kan derfor som leasingtager, uden de store anstrengelser. Opleve at udgifterne til at holde bil pludseligt falder markant. Dertil kommer at mange kunder er glade for den totale budgetsikkerhed en privatleasing aftale giver. For med privatleasing er du som leasingtager sikret. Et komplet overblik over omkostningerne ved at køre i bilen i den aftalte periode. Mange foretrækker også at man med privatleasing kan udskifte bilen efter en kortere årrække. Uden at tænke på risikoen for tab som følge af en dårlig restværdi. Med privatleasing er du helt forskånet for de risikoelementer, der er når du skal skifte bil.

Væksten i leasing er primært sket omkring de mindre biler, det er også i det pris følsomme segment. At specielt BICA Leasing har lanceret flere markante leasingtilbud. Det kan være en fordel at leasingvirksomheden tilbyder, såvel erhvervsleasing som flexleasing og deleleasing. Hvis behovene ændres over tid og man midt i en leasingperiode ønsker at ændre aftalen og samtidigt gerne vil beholde leasingbilen.