Udlev drømmen med MC flexleasing

MC Flexleasing

Er du en af de mange der drømmer om at tilbringe sommeren på landevejen, på en dyr motorcykel. Så er MC Flexleasing måske noget du bør overveje, for med leasing opnår du en lang række fordele.

Specielt når der er tale om dyrere motorcykler og/eller en MC der forventes at have et værditab, er flexleasing attraktivt.

De 3 store fordele ved MC flexleasing

I samarbejde med BICA Leasing – der er specialister inden for motorcykel leasing –  løfter vi her sløret for de tre mest åbenlyse fordele ved leasing.

Betal kun registreringsafgift når du kører på motorcyklen

Med leasing skal du kun betale registreringsafgift når du bruger motorcyklen i sommerhalvåret. Den periodevise betaling af afgift gør at du som Leasingtager, opnår en væsentlig besparelse sammenlignet med traditionel finansiering. Specielt når der er tale om lidt dyrere MCér vil du opleve at besparelsen med leasing, er tydelig.

Lav kapitalbinding med MC leasing

Når motorcyklen erhvervs via leasing, opnår du en lavere udbetaling og lavere restværdi. Det vil sige at du som Leasingtager både har bundet færre penge i motorcyklen, mens leasingperioden består. Men du har også en stor fordel i at restværdien på motorcyklen er uden registreringsafgift. For derved kan motorcyklen, nemmere videresælges i enten Danmark eller udlandet. Der er ganske enkelt langt flere købere til en motorcykel der ikke er betalt fuld afgift på, for flere og flere anvender leasing. MC Flexleasing fordre at der ikke er afregnet fuld registreringsafgift. Derfor er der stigende interesse, efter motorcykler hvor afgiften ikke er betalt. Omvendt er der faldende interesse, efter motorcykler hvor kapitalbindingen er høj og hvor risikoen for værditab er stor.

Når der er bundet færre penge i motorcyklen, er der også en mindre risiko for værditab når motorcyklen skal afhændes efter brug. Med leasing kan du som Leasingtager maksimalt tabe værdien af motorcyklen uden afgift, og nedskrivningen foretages af en lavere værdi!

Det er trods alt mere overskueligt at forholde sig til en nedskrivning, af værdien uden afgift. Her er værdien sjældent over 100 t. kr., sammenlignet med nedskrivning af den fulde værdi. Der i mange tilfælde er op imod 250-300 t. kr.

Med MC flexleasing sparer du penge når afgiften falder

Lyder det næste for godt til at være sandt? At du løbende sparer penge når afgiften på din motorcykel falder. Det er der mange der synes, men ikke desto mindre er det tilfældet med leasing. For i løbet af leasingperioden vil du opleve at registreringsafgiften på motorcyklen falder.

Det er de fleste bekendt med, og det kendes normalt som afskrivning på køretøjet. Men når der er tale om leasing, arbejder nedskrivningen for dig som Leasingtager. For med MC Flexleasing, betyder nedskrivningen at du kan gentegne din leasingkontrakt til en ny lavere leasingpris. Eller alternativt at du kan, indfri leasingkontrakten. Enten ved ordinært udløb eller ved en opsigelse, og betale den fulde registreringsafgift. Den besparelse du nu har opnået er skattefri, og ofte vil besparelsen kunne betale omkostningerne til leasingkontrakten.

Det er måske hovedårsagen til at flexleasing, buldre fremad i disse år. For leasing og specielt sæsonleasing er en stor besparelse, hvis der sammenlignes med et traditionelt køb.

Overvejer du MC leasing?

Så er der al muligt god grund til at tage fat i en specialiseret leasingvirksomhed, inden for MC Leasing. Det er muligt at få en specialet rådgivning, og udarbejdet et leasingforslag.

De specialiserede leasingvirksomheder give et overblik over mulighederne og her har du mulighed for at få en personlig rådgivning.