Få det fuldendte look med din personlige interiør pakke

Når importbilen skal hentes hjem til Danmark, er der ganske givet gået mange timer med gennemsyn af tyske bilsider eller tæt dialog med udvalgte samarbejdspartnere. Nogle gange lykkedes det at finde drømmebilen med det helt rigtige udstyr, men lige så ofte er bilen et fornuftigt kompromis mellem drømmene og det muliges kunst. Når de populære bilmærker skal udstyres, kan der mange gange vælges mellem tusindvis af forskellige kombinationer af udstyr, dertil kommer et vælg af motorkombinationer og farver. Det er derfor ikke så underligt at på trods af et udbud af brugte biler på mere end en million alene i Tyskland, ja så må man nogen gange sande at drømmebilen mangler den sidste og måske afgørende detalje for at blive personlig gjort i ekstrem grad.

Autosadelmager og møbelpolster

De indvendige interiør detaljer kan ved samarbejde med nogle af branchens dygtigste håndværkere, give din drømmebil det optimale look og måske endda tilføre bilen den sidste lille detalje der gør at du ikke går på kompromis med drømmen. Når du skal vælge autosadelmager til dit bilprojekt, er det vigtigt at du vælger en anerkendt og velrenommeret leverandør. Håndtering af din bils interiør kræver omhyggelighed og grundig forberedelse, det lønner sig, når resultatet skal vurderes at benytte nogle af de førende autosadelmager i branchen.

En autosadelmager med den fornødne erfaring, bør kunne fremvise en tilfredsstillende reference liste, og håndtering af din bils interiør kræver så megen detailkendskab at du ikke bør gå på kompromis med kvaliteten eller vælge en uerfaren sadelmager til at løfte din bils interiør. En af de førende autosadelmager i Danmark er det Odenseanske autosadelmageri Baadsgaard & Esbjerg, de har blandet andet leveret og udført den meget eksklusive polstring til den Danske superbil Zenvo.  Firmaet har mange års erfaring i personalisering af bilers interiør, og hvis du ønsker at din drømmebil skal løftes til det højeste mulige niveau indenfor interiørkomfort og luksus er der måske god grund til at kaste et blik mod Midtfyn.

Bilernes interiør kvalitet er stadigt stigende, og selv om de fleste nok troede at kvaliteten i bilernes interiør ikke kunne blive højere finder de kreative håndværkere indenfor autosadelmager branchen stadig nye muligheder for at forbedre en bils interiør. Noget af det mest populære indenfor polstring af bil er fuldlæder løsninger af instrumentbord, alcantare læderbetrækning af bilens himmel, polstring af alle øvrige interiør dele er også ved at være standarden når branchens tophåndværkere går i krig med et nyt drømme køretøj.

Det er ofte ved de dyrere luksus biler, der kombineres med en Flexleasing aftale, at kunderne vælger at bekoste en luksus polstring af leasingbilen. Når de nogle af branchens bedste møbelpolstrer går i action med et køretøj, bliver kvaliteten på niveau med de allerbedste fabrikkers interiørkvalitet. Derfor er en dygtig autosadelmager også et reelt alternativ til de ofte meget dyre fabrikslavede læderløsninger. Men det ses også ofte at løsningen med en sidste finish ved autosadelmageren er et udtryk for at drømmebilen måske alligevel manglede en enkelt detalje eller to. Når drømmebilen skal indkøbes som belønning for mange års hårdt arbejde, er det sjældent at leasingtageren er tilfreds førend at bilen er helt som ønsket.