Fleksibel software til leasingselskaber

Der stilles store krav til et moderne leasingselskab og kunderne forventer nemme digitale løsninger. Den Kolding baserede IT-virksomhed LEASO tilbyde en all-in-one IT løsning til leasingselskaber og lånevirksomheder. Systemet byder på en udset fleksibilitet og skabet et komplet overblik for leasingselskabet eller lånevirksomheden.

Systemet der er udviklet af garvede branchefolk, tager hensyn til de mange særlige danske afgiftsregler og gør det nemt at navigere i en strøm af stigende regulering. Der bliver flere og flere administrative byrder i branchen og det er efterhånden nødvendigt at have ganske mange huskeregler, for at få alle ender til at nå sammen. særligt hvis der ikke skal tabe bolde på gulvet, når der er travlt med kunderne. Leasingsoftwaren LEASO tilbyder en komplet all-in-one løsning til virksomheder, der har anerkendt behovet for struktur og orden.

Den stigende regulering som følge af KYC- & ALM-reglerne er med LEASO ikke længere en tung byrde at løfte, men blot en enkel og normal forretningsprocedure. At overholdelse af regler og regulering bliver en stadig mere væsentlig del af forretningen, er der næppe mange leasingselskaber der er i tvivl om. Men hvordan sikre man en punktlig overholdelse af komplicerede regler og pligter, når der er travlt med kunderne? LEASO er løsningen, der hjælper med simple opgaver og et bullit-proof system der giver en sikker og tryg søvn for virksomhedens hvidvask-ansvarlige.

Bygget af branchefolk

All-in-one softwaren LEASO er bygget af branchefolk til leasingselskaber. Softwarevirksomheden der har til huse i Kolding er bygget til det danske leasingmarked og systemet gør det nemt at håndtere de mange danske afgiftsregler.

Frister og deadlines er en del af hverdagen for medarbejdere i leasingbranchen og med LEASO er det hele bare blevet en hel del nemmere.