Tjek din leasingkontrakt før underskrift

Leasingkontrakt

Flexleasing er en smart metode, som du kan udnytte, hvis du gerne vil spare penge. Elsker du store biler, eller biler i mellemklassen, vil du kunne komme til at spare op til 40% i forhold til hvis du købte bilen herhjemme. Eftersom at Danmark er et meget dyrt land at købe biler i, kan du komme til at spare mange penge. Det er dog ikke normale mennesker, som kan benytte sig af flexleasing. For at flexleasing kan lade sig gøre, kræver det at du samarbejder med et leasingselskab. Dette leasingselskab vil udarbejde en leasingkontrakt, som du skal underskrive.

Tjek din leasingkontrakt inden underskrift

Der findes mange leasingselskaber i dag! Det kræver derfor at du har gjort dit hjemmearbejde for at finde ud af hvilket leasingselskab der er det bedste. Nogle leasingselskaber har også en finansieringsvirksomhed indblandet, og de kan derfor låne dig penge, hvis du mangler til udbetalingen af bilen.

De mest stillede spørgsmål, når det kommer til leasingkontrakten er der mange misforståelser. For at komme de fleste rygter til livs, har vi besvaret de spørgsmål, som ofte bliver stilet omkring flexleasing. Samt en gennemgang at det væsentlige inden underskiften på din leasingkontrakt.

Hvilke fordele får du ved flexleasing? Flexleasing er markant billigere, end hvis du skulle ned og købe bilen ved en normal forhandler. Dette betyder også, at du skal betale mindre i udbetaling, hvilket gør at du har en mindre kapitalbinding på 50%. Alt efter hvilken bil du gerne vil have, kan dette procenttal være højere eller lavere.

Da du typisk kun køber dyre og smarte biler ved hjælp af flexleasing, vil du have nemmere ved at sælge dem, når du er færdig med din leasingperiode. Sælger du til den rigtige pris har du endda mulighed for at tjene penge på det.

Masser af muligheder for bilelskere med Flexleasing

Hvis du elsker biler, og kunne du godt tænke dig at prøve en bestemt bil om sommeren, og en anden bil om vinteren, kan dette også lade sig gøre. Flexleasing gør det nemlig nemt for dig at udskifte din bil. For at gøre forløbet med udskiftning af en bil hurtigere og nemmere, bør du have et godt samarbejde med dit leasingselskab.

Bilens ejerskab ved Flexleasing, eftersom at du som kunde lejer bilen, er det ikke dig der ejer den. Det er derfor leasingselskabet som ejer bilen. Dette er også tilfældet når det kommer til splitleasing. Ved splitleasing er det blot to der lejer bilen, i stedet for kun 1.

Kan jeg forlænge min Flexleasing periode? Du kan sagtens forlænge din leasingperiode, hvis den er udløbet. Dette skal du aftale med det selskab, som du leaser hos. Typisk vil det være en god idé, at indskrive dette i den kontrakt, som du skriver under på, således at du ikke er forpligtet til at sælge bilen efter brug.

Hvad koster flexleasing? Det er ikke muligt at fortælle dig hvad flexleasing koster, uden at kende mere til dig. Typisk vil prisen blive sat efter hvilken bil du vil have, men der kan også være andre faktorer som spiller ind. Du kan finde en Flexleasing beregner på internettet, som hjælper dig med at finde ud af hvad du nogenlunde vil komme til at skulle betale.