Vil du spare penge? Igen skat af fribil med deleleasing

Splitleasing BICA Leasing

Det har været muligt at indgå en aftale om deleleasing i lang tid. I Danmark har det været muligt siden 2001, hvor vores skatteråd valgte at legalisere deleleasing. Deleleasing er i bund og grund en aftale, hvor du og et firma indgår en fælles aftale.

I stedet for at der kun er en kontrakt, hvor du leaser bilen, så er der med deleleasing to forskellige kontrakter. Den ene skal du som privatperson underskrive. Mens den anden kontrakt skal underskrives af den virksomhed, som også leaser bilen.

Det er altid godt at få en aftale på plads igennem en deleleasing kontrakt. Da du på denne måde er sikker på, at virksomheden også betaler sin del af de omkostninger der er i forbindelse med leasing af en bil.

Når du vælger deleleasing, kan du være sikker på at du ikke kommer til at stå for nogen form for administration. Dette klarer virksomheden du leaser hos.

Udgifterne er i visse tilfælde markant færre ved deleleasing!

Det er markant billigere at indgå en aftale med en virksomhed om deleleasing af en bil, end det er at lease en bil selv. Først og fremmest vil udgifterne blive delt i to. Hvor privatpersonen kun betaler de omkostninger som han har, når han bruger bilen.

Virksomheden vil ligeledes kun betale de udgifter der er, når de tager bilen i brug. Virksomheden har dog også en anden fordel. De vil nemlig undgå at få en firmabilbeskatning.

Da i er to til at forhandle om en aftale med leasingvirksomheden, står i ligeledes stærkere. Selskabet der skal lease en bil ud til jer, er mere interesseret i at indgå et samarbejde omkring deleleasing. Da de ved at der er to forskellige parter indblandet.

Er splitleasing det rigtige valg?

Det kan være svært at afgøre, om man virkeligt har brug for splitleasing, eller om man skal vælge at lease en bil selv. Er det første gang du skal have en bil eller er det første gang du skal lease en bil. Er det vigtigt at du ved hvilke leasingtyper der er ude på markedet i dag.

Inden du begynder at drømme om en leasing ordning, skal du gøre op med dig selv om hvor meget du kommer til at bruge bilen. Regner du med at køre til Tyskland ofte, eller vil du hellere besøge en af dine venner i nærheden. Kan du være sikker på at dit kørselsbehov er stort? Vil du kun ud på en køretur en gang imellem, er dit kørebehov lavt. Ja så, er det her at deleleasing kan være en fordel for dig.

Derudover skal du også tænke over, om du ønsker at lease en helt ny bil, eller om du hellere vil lease en bil som er brugt. Når det kommer til deleleasing, er det ikke kun noget du skal gøre klart med dig selv. Men også noget som den anden part skal være med på.

Det smarte ved splitleasing er, at du let kan kombinere det med flexleasing. Hvis du vil høre mere om dine muligheder indenfor deleleasing, kan du anmode et leasingfirma om at udarbejdet et leasingtilbud. Det vil give dig og din virksomhed et overblik over de totale omkostninger. Se eventuelt mere her →