Husk at leasingaftalen skal være fleksibel

Når du skal leasing en bil er det væsentligt at fokusere på at leasingaftalen skal være fleksibel. En fleksibel leasingaftale kan spare dig for mange penge i det lange løb. Mange leasingtager der har leaset flere biler, er ofte bekendt med det præcise kørselsbehov og de mest almindelige betingelser der skal være opfyldt i leasingaftalen. Men for den bilkøber der normalt har købt bil, men nu gerne vil udnytte alle fordelene ved at lease bil, er der grund til at være opmærksom på leasingaftalen og vælge leasingvirksomheden ud fra en vurdering af leasingkontraktens fleksibilitet.

En af de leasingvirksomheder der fokusere på at tilbyde markeds mest fleksible leasingkontrakt, er BICA Leasing fra Fredericia. Den fleksible leasingaftale giver leasingtagerne en lang række valg ved udløb af leasingkontrakten og det er den type fleksibilitet der er overordentligt væsentligt når man som førstegangsleasingtager skal vælge leasingvirksomhed. Måske er du ikke helt klar over det faktiske kørselsbehov de næste 12 måneder, eller måske er du i tvivl om køretøjet skal være med plads til 2 eller flere børn, eller hvem ved måske får du lyst til at køre i en cabriolet hen over sommeren. Med en fleksibel aftale er du sikret at nye behov eller et ændret kørselsmønster ikke kommer til at betyde at du står med et ærgerligt tab af leasingydelse eller stor omkostninger ved at skifte bil. Noget af det der gør leasingaftalen fra BICA Leasing, særligt attraktiv, er muligheden for at leasingtager kan vælge mellem en lang række ydelser når leasingaftalen udløber. Samt det at BICA Leasing laver leasingaftalerne med et udløbstid på 12 måneder, det giver en overordentlig stor fleksibilitet for leasingtagerne. Er du ny på leasingmarkedet? så vil det være særligt attraktivt for dig at se efter et selskab med en meget fleksibel leasingaftale. For med den indbyggende fleksibilitet kommer du ikke til at stå i en dum situation såfremt dit kørselsbehov ændres.

Leasing er bil er noget som danskerne har taget til sig, som en selvfølge, det skyldes blandt andet de mange attraktive muligheder nogle af de mest fleksible leasingselskaber tilbyder. BICA Leasing fra Jylland har således specialiseret sig i at løse den problemstilling der stadig afholder mange fra at anvende billeasing frem for køb af bil. Undersøgelser viser at de køber der stadig overvejer bilkøb fremfor billeasing, i overvejende grad siger at netop fleksibiliteten opfattes til at være større ved bilkøbet. Realiteterne er dog at de mest fleksible leasingvirksomheder tilbyder leasingaftaler der er væsentligt mere fleksible en køb af bil. Årsagen til findes i den seneste tids specialisering af de mest innovative leasingvirksomheder.