Flexleasing ⇒ De 3 mest åbenlyse fordele her

Flexleasing

Har du overvejet, at investere i en flexleaset bil? Vi kan hjælpe dig godt i gang, og sørge for, at du får den bil, som du drømmer om. Nemlig igennem flexleasing.

At flexlease en bil er ikke en svær proces. Vi har muliggjort, at du kan køre rundt i din flexleasede bil uden, at skulle tømme din bankekonto fuldstændigt. Samtidig sørger vi får, at lovgivningen bliver holdt til fulde.

Sådan fungere flexleasing i praksis

Når du vil ud, og flexlease din drømmebil, så er der en proces som skal sættes i gang. Du skal først kontakte et leasingselskab, som kan skaffe dig din drømmebil. Når leasingselskabet har fundet bilen, så køber de den hjem til Danmark.

Når bilen ankommer til Danmark vil SKAT bestemme en registreringsafgift, som skal betales. Denne registreringsafgift måles efter bilens alder, farve, kilometer kørt samt andre gældende parametre.

Registreringsafgiften er den afgift, som du skal betale hver måned. Dog skal du ikke betale den på én gang, som hos en normal bilhandler. Nej, denne bliver delt op i den periode, som du flexleaser din bil i. På denne måde skal du ikke tømme din bankkonto på én gang, men kan betale den i rater hver måned i leasingperioden.

Hvad får leasingselskabet ud af flexleasing?

Men det er ikke kun registreringsafgiften, som du står for. Når du flexleaser en bil igennem et leasingselskab, så køber leasingselskabet bilen først, og derefter lejer den ud til dig.

Leasingselskabet skal selvfølgelig have finansieret deres køb af bilen, og det gør de ved, at sætte nogle renter på, som du skal betale til dem. På denne måde kan du selv bestemme hvordan, du betaler din drømme bil af, og i hvor lang tid.

Samtidig vil leasingselskabet fastsætte en restværdi på bilen. Denne restværdi er den værdi, som bilen forventes at have efter, at leasingperioden er udløbet. Denne vil blive indregnet afskrivningen, da bilen falder i værdi, imens du flexleaser den.

Fordele ved flexleasing

Der er nogle gode fordele for dig, som vil flexlease din drømmebil. Vi har samlet en række fordele her, så du kan se, hvorfor flexleasing både er nemt, smart og billigt for dig.

Ratebetaling

I stedet for, at betale det fulde beløb, som hos en bilforhandler, så kan du via flexleasing dele betalingen op, over den periode, som du leaser din bil i. Du skal derfor ikke stå, og have pengene klar, inden du flexleaser din bil.

Leasingselskabet ordner det hele

Dit leasingselskab står for alt det lovgivningsmæssige, og sørger for, at bilen kommer til Danmark, og får nummerplader på. Du skal bare køre rundt i din drømmebil, og betale registreringsafgifterne hver måned. Det bliver ikke nemmere. Uanset om du vælge privatleasing, flexleasing eller splitleasing. Klik her og find din samarbejdspartner…

Du bestemmer selv

Selvom du kun flexleaser bilen, så kan du selv bestemme i hvor lang en periode, som du vil flexlease den i. Samtidig bestemmer du selv, hvor meget du vil køre, hvornår du vil køre, samt meget andet.

Føler du, at det er din tur til, at køre i din drømmebil? Kontakt os i dag, og lad os finde ud af, hvilken løsning, som vil passe bedst til dig.